+45 3242 0060 info@brintceller.dk

Historien om Brintceller.dk

Vi har alle en andel og bidrager på den ene eller anden måde dagligt til en øget belastning af miljøet i verden. Alle taler om grøn omstilling, og der er en del man kan gøre på en alm. forbrændingsmotor.

Med Brintcellen har vi fokus på miljøet og med det helt unikke produkt fra Ultimate Power, kan vi sætte handling bag ord.

Ultimate Power fra Portugal, som fremstiller Ultimate Cell, har sammen med nogle af de førende indenfor udvikling af koncepter til renere og Co2 reducerede forbrændingsmotorer i Europa, fremstillet et helt unikt produkt som sælges i store dele af verden, bl.a. USA, Portugal og Afrika. Læs her hvad Motormagasinet skriver om Brintcellen i 2016.

Brian er selvstændig automekaniker igennem 20 år, og har altid haft fokus på miljøvenlige løsninger, både når det gælder reparation af biler, skadesarbejde mm, men også når det gælder miljøvenligt brændstof.

Han har et stort ønske om at være med til at reducere Co2 udledning, genbruge materialer og sikre et bedre miljø.

I flere år har værkstedet monteret brintceller på enheder med en forbrændingsmotor.

Brian er stadig at finde på værkstedet men tager sig også af salget af brintceller til firmaer og private, ligesom han også har kontakten til de øvrige værksteder i Danmark som først skal være certificerede montører af Ultimate Cell.

Kontaktformular

Send os en besked – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

13 + 10 =

Brian Frik Beck

Ejer af Becks Autoservice

+45 3242 0060

Åbningstider:

Man – Fre: 08:00 – 16:00

Løntoft 9, Ragebøl

6400 Sønderborg