+45 3242 0060 info@brintceller.dk

Historien om Brintceller.dk

Vi har alle en andel og bidrager på den ene eller anden måde dagligt til en øget belastning af miljøet i verden. Alle taler om grøn omstilling, og der er en del man kan gøre inden bilparken skiftes til hybrid eller el-bil.

I den nystartede virksomhed Brintceller.dk har vi fokus på miljøet og med det helt unikke produkt fra Ultimate Power, kan vi sætte handling bag ord.

Ultimate Power fra Portugal, som fremstiller Ultimate Cell, har sammen med nogle af de førende indenfor udvikling af koncepter til renere og Co2 reducerede forbrændingsmotorer i Europa, fremstillet et helt unikt produkt som sælges i store dele af verden, bl.a. USA, Europa og Afrika. Læs her hvad Motormagasinet skriver om Brintcellen i 2016.

Firmaet Brintceller.dk blev oprettet i 2019, og ejes af Karen Marie Beckert og Brian Frik Beck.

Brian er selvstændig automekaniker igennem 20 år, og har altid haft fokus på miljøvenlige løsninger, både når det gælder reparation af biler, skadesarbejde mm, men også når det gælder miljøvenligt brændstof.

Vi har et stort ønske om at være med til at reducere Co2 udledning, genbruge materialer og sikre et bedre miljø.

I flere år har værkstedet monteret brintceller på fortrinsvis personbiler, men også på pick-up, 4-hjulstrækkere, varevogne, autocampere, traktorer og entreprenør /landbrugsmaskiner, ja faktisk kan brintcellen monteres på alle enheder med en forbrændingsmotor.

Brian er stadig at finde på værkstedet men tager sig også af salget af brintceller til firmaer og private, ligesom han også har kontakten til de øvrige værksteder i Danmark som først skal være certificerede montører af Ultimate Cell.

Karen er uddannet indenfor salg og kontor, og tager sig af bogholderiet, markedsføring, opsøgende salg og kontakten til de værksteder som køber Brintcellen.

Karen og Brian er begge aktive hos Becks Autoservice og Brintceller.dk

 

Vores eksperter

Vi har pt. mere end 15 monteringssteder i DK hvor der monteres Ultimate Cell på køretøjer!

Brian Frik Beck

Ejer, salg og montering

Karen Marie Beckert

Ejer, salg og kontor

Kontaktformular

Send os en besked – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

4 + 6 =

+45 3242 0060

Åbningstider:

Man – Fre: 08:00 – 16:00

Håndværkersvinget 7,

6360 Tinglev