+45 3242 0060 info@brintceller.dk

Er nu i den tredje uge ud af fire, hvor der har været monteret en brintcelle i min Opel Corsa Cosmo årgang 2013. De første dage var der ingen forskel på de parameter som skulle give en effekt. En ganske uvidenskabelig opfølgning viser nu, at i anden uge og nu er bundtrækket i fjerde og femte gear noget forbedret. Tilsvarende blev også mærket ved kørsel med oktan 100.
Ved kørsel med fartpilot på landevej med 80 km og tilsvarende på motorvej med 110 km kan der gennemsnitlig køres 1,7 km længere på literen. Acceleration er blevet noget forbedret i såvel 1., 2. og 3. gear. Eventuelle miljømæssige forbedringer er der ingen målinger om
”.

Henning Wollsen 

”Efter at ha fået monteret 2 brintceller på min JCB er Ad-Blue forbruget minimeret væsentligt. Før skulle der Ad-Blue på ved hver tankning. Nu har jeg kørt 110 timer og kun efterfyldt Ad-Blue efter 6. tankning. Allerede nu har jeg sparet 50L. Ad-Blue”

Finn Johansen /  Landmand  Tinglev

Jeg har fået monteret brintcelle på 3 af mine køretøjer. På min gamle Fiat traktor fra 1982, kan jeg tydeligt mærke forskel. F.eks. når jeg kører ind i kartoffelhuset – så lugter det ikke længere af diesel. Det gør det meget rarere at arbejde i laden, før kunne lugten være der i flere timer. Når jeg med min minilæsser har flere opgaver, som eks. skubbe og løfte jord væk, kan jeg tydeligt mærke at motoren kan præstere bedre, som om der er flere hestekræfter efter at brintcellen er kommet på.

Når min kone og jeg er på Ærø på familiebesøg, er det blevet meget lettere at køre rundt. Der skal ikke så mange gearskift til, vi kan køre i 4. gear hele tiden. Det er også som om vores Peugeot 208 1,2 har fået flere hestekræfter og mere bundtræk. Helt sikkert sparer vi brændstof, nu kører vi over 18,1 km/l.  Jeg kan også se at olien er meget renere, selvom det er 8 mdr. siden jeg sidst skiftede, er olien stadig fin gul.

Jeg er meget tilfreds med alle 3 monteringer, og vil anbefale andre at gøre det samme. Det forbedrer arbejdsmiljøet, miljøet generelt idet der udledes mindre Co2 og færre Nox’er. Det er godt for køretøjerne og det er en utrolig billig måde at få så mange goder på”

Frede Larsen / Bigård økologisk landbrug, Padborg

”I starten ku jeg tydeligt mærke at brintcellen var blevet monteret, nu har jeg nok vænnet mig til det. Vi kører mange små ture med blomster fra butikken, så det er svært at regne besparelsen ud på brændstoffet. Når vi har mange koldstart, er det dog tydeligt – så lugter der ikke så meget af udstødningsgas mere” 

Arne Hansen Karens blomster Tinglev

Efter 1 år med brintcelle installeret i vores Renault Clio tce, er vi ikke i tvivl. Motoren trækker bedre, bilen er mere frisk og har bedre bundtræk. Det er en fornøjelse. Ok benzin økonomi”

Lykke og Henrik Juhler / Sønderborg 

”Jeg synes min Mercedes E200D trækker bedre, jeg har ikke målt på hvor meget længere den kører på literen. Det giver god mening for mig, at vi alle sammen tænker mere på miljøet, og bruger mindre brændstof – derfor ville jeg gerne ha den på min bil” 

Lis Elkjær Hansen Tinglev